Konyaaltı'nın simgesi oldu

Antalyalılar bugünlerde Konyaaltı'na sadece dalgaları değil, kuğu seyretmeye de gidiyor.

21 Aralık 2013 Cumartesi 11:14
Konyaaltı'nın simgesi oldu
KONYAALTI sahilinin bu günlerde yeni bir müdavimi var, beyaz renkli bir kuğu. Zaman zaman kıyı balıkçılığı yapan vatandaşların verdiği ekmekle beslenen ve nereden geldiği henüz bilinmeyen kuğu, günün çoğunu yıkılan eski yüzme havuzunun bulunduğu bölgede geçiriyor.



Genellikle soğuk sularda yaşayan, ayrıca göl, nehir ve berrak su kenarlarında görülen kuğuların tuzlu sulara göç ettiği biliniyor. Türkiye'nin birçok bölgesinde kış şartları yaşanırken, Akdeniz sıcağına sığınıp sahilde yalnız başına dolaşan kuğuyu fark edenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı, kuğuyla ilgili birkaç gün önce ihbar aldıklarını, kontrol edilen kuğuda herhangi bir yara izine rastlanmadığını söyledi.

Son Güncelleme: 21.12.2013 11:20
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKonyaaltıKuğu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.