Konyaaltı Kitap Fuarı'na yazar akını

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nda pek çok yazar kitapseverlerle buluştu.

23 Eylül 2013 Pazartesi 12:31
Konyaaltı Kitap Fuarı'na yazar akını
Konyaaltı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi'nde 16 Eylül'de "Kitaplar yaşadıkça" sloganıyla açılan Konyaaltı Kitap Fuarı'nda Ece Temelkuran, Vural Savaş, Ahmet Nesin, Hakan Yılmaz Çebi, Ömer Özkaya, Ahmet Şafak, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Cezmi Ersöz, Bilal Şimşir, Mavisel Yener, Volkan Sönmez ve Erdem Karagöz, kitap severlerle buluştu.

Fuarda ayrıca, İpek Ongun, Erdal Sarızeybek, Muzaffer İzgü, Atilla Şenkon, Sevgi Özel, Metin Demirtaş, Orhan Bursalı, Vedat Burak Budak, Uğur Dündar, Büşra Erdal, Nihat Genç ve Eren Erdem gibi pek çok yazar da kitaplarını imzaladı.

Fuarda sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı bulan vatandaşlar, yazarlardan imzalı kitap alabilmek uzun kuyruklar oluşturdu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarı ziyaret etmeye gelen vatandaşların sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı bulduğunu, kitap imzalattıklarını belirtti.

Fuar, 25 Eylül Çarşamba gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. 

Son Güncelleme: 23.09.2013 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.