Kepez'den öğrencilere forma

KEPEZ Belediyesi tarafından Varsak Mahallesi'ndeki iki okuldaki 671 öğrenciye okul forması hediye edildi.

20 Ekim 2015 Salı 12:49
Kepez'den öğrencilere forma

Kepez Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında Varsak Mahallesi'nde Karşıyaka ve Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut İlkokulu'nda öğrencilere okul forması verildi. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü burada yaptığı konuşmada, "Biz belediye olarak eğitime önemli destekler veriyoruz. Gerek yeni okulların yapılması konusunda gerek eğitim ve öğretim imkânlarının daha da güçlendirilmesi konusunda, her zaman eğitimin yanındayız. Eğitime önem verirsek ülkemizin geleceğini, ülkemizin yarınlarını çok daha aydınlık hale getirebiliriz" dedi.

Karşıyaka İlkokulu öğrencilerine yeni okul binası müjdesi de veren Başkan Tütüncü, okula ek bina yapılması için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirtti. Varsak bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural ile beraber her iki okuldaki 671 öğrenciye yazlık ve kışlık olmak üzere 1342 adet okul forması dağıttı.

Son Güncelleme: 20.10.2015 19:03
Anahtar Kelimeler:
KepezForma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.