Kepez'de güzel ezan okuma yarışı

KEPEZ Belediyesi'nin düzenlediği 'Ezan-ı Muhammed-i Güzel Okuyorum Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

10 Mart 2016 Perşembe 12:35
Kepez'de güzel ezan okuma yarışı
 Kepez Belediyesi'nin bu yıl ikinci kez düzenlediği 'Ezan-ı Muhammed-i Güzel Okuyorum Yarışması'nın finali Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapıldı. İlçe Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen yarışmanın ortaokullar kategorisinde, 32 ortaokuldan 54 öğrenci katıldı ve 11'i finale kaldı. Lise kategorisinde ise 11 liseden 22 öğrenci katıldı ve 10'u finale kalmayı başardı.

SALONU DOLDURDULAR

Yaklaşık 3 saat süren yarışmayı izlemek için salonu dolduran yaklaşık 500 veli, ilk ezanı okuyan Bilal-i Habeşi'yi andı. Kepez Belediyesi Yazıişleri Müdürü Mehmet Yazıcı başkanlığında jüride Kepez Müftülüğü vaizlerinden Mücahit Demirel, Hicret Cami imamı Serkan Kuran, Alanyalılar Cami imamı Sami Tezcan, Süleyman Cami imamı Mehmet Aslan, teknik masada Temel Eğitim Bürosu Şefi Ali Büke ve Temel Eğitim Bürosu memuru Oğuz Erbaş yer aldı.

GÖSTERİLER DÜZENLENDİ

Birincilere dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncülere tablet bilgisayar, yarışmanın finaline kalanlara da MP3 müzik çalarların hediye edildiği gecede, yarışmacıların performansları arasında okulların çeşitli gösterileri oldu. Dereceye girenlere ödüllerini veren Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlerin ezanla aralarındaki güzel ilişkinin kendisini memnun ettiğini söyledi.

Son Güncelleme: 10.03.2016 12:56
Anahtar Kelimeler:
Kepez Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.