Kadın gazeteciler yemekte buluştu

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte kadın gazeteciler bir araya geldi.

08 Mart 2016 Salı 16:18
Kadın gazeteciler yemekte buluştu
Körfez Aşiyan Restaurant'taki programa AGC Başkan Vekili Şennur Erdoğan, yönetim kurulu üyesi Sibel Atasoy, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, TRT Antalya Radyosu Müdürü Alper Baysan, AGC Başkanı Mevlüt Yeni'nin eşi Hanife Yeni Antalya'da görev yapan kadın gazeteciler ile çeşitli kurumlarda görevli basın müdürleri katıldı.



Toplantıda konuşan Hanife Yeni, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önemini vurgu yaptı. Medyada yer alan kadın cinayeti haberlerinin daha dikkatle verilmesi gerektiğine işaret eden Yeni, programa katılamayan AGC Başkanı eşi Mevlüt Yeni'nin Kadınlar Günü mesajını da iletti.

AGC Başkan Vekili Şennur Erdoğan ise kadının medyadaki yerinin daha fazla olması gerektiğini vurgularken yine kadın cinayetlerinin medyada yer alma şekli ile ilgili meslektaşlarına tavsiyelerde bulundu. Türkiye genelinde kadın gazeteci sayısının halen istenilen düzeyde olmadığına dikkat çeken Erdoğan, "Kadın olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor" dedi.

 

Son Güncelleme: 08.03.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.