Kaçak aşıklar intihara kalkıştı

Eşlerinden kaçarak Manisa'dan Antalya'ya gelen 35 yaşındaki H.Ş. ile 32 yaşındaki F.D., otobüsten indikten bir süre sonra yüksek doz ilaç alarak intihara kalkıştı.

30 Ağustos 2013 Cuma 11:04
Kaçak aşıklar intihara kalkıştı
İddiaya göre, birbirlerine aşık olan F.D. ile H.Ş. eşlerinden kaçarak, Manisa'nın Soma İlçesi'nden otobüsle Antalya'ya yola çıktı. Dün saat 20.00 sıralarında Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelince ne yapacaklarını bilemeyen F.D. ve H.Ş., önce eşlerine mesaj atıp kaçırıldıklarını bildirdi, ardından birlikte intihara karar verdi.

Yanlarında bulunan sakinleştirici haplardan yüksek dozda alan F.D. ve H.Ş. fenalaşınca otogar görevlilerine durumu anlatıp, yardım istedi. Olay yerine gelen ambulanslarla F.D. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, H.Ş. ise Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk tedavileri yapılan ve mideleri yıkanan aşıkar, yoğun bakımda tedaviye alındı. Olay sonrası harekete geçen polis, kayıp müracaatı bulunan F.D. ve H.Ş.'nin ailelerine ulaşmak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 30.08.2013 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.