Jandarma organizatörleri suçüstü yakaladı

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Suriyeli 16 kaçak ile onları yasadışı yollardan yurtdışına çıkarmaya çalıştığı tespit edilen 2 organizatör suçüstü yakalandı.

11 Şubat 2016 Perşembe 16:34
Jandarma organizatörleri suçüstü yakaladı
 Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığı ve yasadışı çıkış olaylarına yönelik yürütülen çalışma kapsamında, kaçakların yurtdışına çıkışına aracılık ettiği belirlenen organizatörleri takibe aldı. Jandarma 8 Şubat günü organizatör olduğu tespit edilen M.Ç. ve A.K.'yi Kaş'a bağlı Boğazcık Mahallesi Gelibolu mevkiinde 9'u kadın Suriyeli 16 kaçağı yasadışı yollardan Yunanistan'a götürmeye hazırlandıkları sırada suçüstü yakaladı. Operasyon kapsamında minibüs ve otomobille 40 can yeleği ve 7 bot şişirme pompası da ele geçirildi.

Yakalanan kaçaklar hakkında gerekli adli ve idari işlemler tamamlandıktan sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde kayıt altına alındıkları illere gönderilmesi sağlandı. Gözaltına alınan iki organizatör ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Son Güncelleme: 11.02.2016 16:40
Anahtar Kelimeler:
AntalyaSuriyeJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.