İl Başkanı Akıncı görevinden istifa etti!

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Konyaaltı Kurucu Teşkilat Başkanı Özgür Özbek ise Deva Partisi Antalya İl Başkanı olarak atandı.

17 Nisan 2021 Cumartesi 14:44
İl Başkanı Akıncı görevinden istifa etti!

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) 

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Av. Süleyman Akıncı, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Akıncı paylaşımında, “Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunuyorum. Bugüne kadar bu görevimde bana destek olan başta ekip arkadaşlarıma ve tüm Antalya halkına teşekkür ederim. Yeni İl Başkanımız Sayın Özgür Özbek'e başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

'GİTME DEĞİL, GERİ ÇEKİLME'

İlkeler ve değerler doğrultusunda siyasete girdiğini anlatan Süleyman Akıncı, “Bu partinin bir çizgisi olmalı, belli ilkeleri değerleri olmalı. Bu noktada ufak tefek kırılmalar var. Benimki tamamen bir gitme değil, bir geri çekilmedir. Genel Başkan'la istişare ederek belli rahatsızlıklarımı ileterek bu noktada geri çekilmek istediğimi söyledim. Bunlarla ilgili takibimizi yapacağız. Başka bir partiye geçme gibi bir amacım yok" dedi.

İstifanın ardından Konyaaltı Kurucu Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Özgür Özbek, Deva Partisi Antalya İl Başkanı olarak atandı.

Son Güncelleme: 17.04.2021 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.