Haydi meslek sahibi olmaya

Konyaaltı'nad sanat eğitimi kursları için başvurular Ocak ayında başlıyor

21 Aralık 2013 Cumartesi 11:05
Haydi meslek sahibi olmaya
 KONYAALTI Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM), 2013-2014 yılı 2'nci dönem kurs kayıtları, 02-19 Ocak günleri arasında yapılacak. Birinci dönemi Ekim ayında başlayan ve Aralık ayı itibari ile tamamlanan KONSEM kursları, ikinci dönemde de aynı hızla devam edecek.

Kurslara ilgi gösteren vatandaşların Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve KONSEM'e müracaat edebileceğini belirten Konyaaltı Belediyesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre İngilizce, Almanca, Rusça başta olmak üzere yabancı dil kurslarının 2'nci dönemde de ilgi görmesi bekleniyor.

KONSEM'in yeni dönemde açacağı kurslar arasında ofis programları kullanımı, temel bilgisayar okur yazarlığı, bağlama, gitar, piyano, keman, kuaförlük, cilt bakımı, halk oyunları, seramik, guaj ve sulu boya resim, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, minyatür, tezhip, çocuk bakım elemanı, bale, modern dans, step aerobik, fliografi tekniği, dikiş, nakış, ebru, ahşap süsleme ve kitre bebek yapımı bulunuyor.

 

Son Güncelleme: 21.12.2013 11:11
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKonyaaltıSanatKurs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.