Eylemciler sokağa döküldü

Hatay’daki eylemlerde yaşamını yitiren Ahmet Atakan için Antalya’da eylem yapan gruptan ayrılan 50- 60 kişi, Çevreyolu üzerinde bulunan AK Parti İl Binası’na yürüdü.

10 Eylül 2013 Salı 01:41
Eylemciler sokağa döküldü
Ara sokaklardan slogan atarak yürüyen grup, Kepez İlçesi Gazi Bulvarı’ndaki AK Parti İl Binası’na yakın bir noktada durdu. Ara sokaklarda ateş yakan grup, ardından da yol üzerindeki çöp konteynırlarıyla barikat kurdu.

TOMA’LARLA MÜDAHALE EDİLDİ
Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çevrede önlem alırken, gruba birkaç kez dağılmaları uyarısında bulunuldu. Uyarıları dikkate almayan grup, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve polis ekiplerini taşlamaya başladı. Polis bir süre sonra TOMA’larla gruba tazyikli su sıkarak müdahalede bulundu. Bu sırada gruptan bazıları ‘Ahmet Atakan'ın Hesabını Soracağız’ yazılı pankart açtı.

GAZ BOMBALI MÜDAHALE
Uyarılara rağmen dağılmayan gruba, polis gaz bombaları ile müdahalede bulundu. Ara sokaklara dağılan gruba polisin müdahalesi devam ediyor.

VATANDAŞ LİNÇ ETMEK İSTEDİ
Çallı semtindeki Vatan Kavşağı etrafında yoğunlaşan eylem sırasında TOMA aracını taşlayan bir eylemciye tepki gösteren çevredeki vatandaşlar, eylemciye linç girişiminde bulundu. Eylemci, öfkeli vatandaşların elinden kendini zor kurtardı. Yaşanan olay sonrası eylemci grup bir süre vatandaşları da taşladı. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.