Eşini dövüp otomobilden attı

Antalya'da 34 yaşındaki B.Y., barışma teklifi reddeden eşi 32 yaşındaki B.P.Y.'yi gece yarısı dövdükten sonra otomobilden attı. B.P.Y., polisin çağırdığı ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

30 Ağustos 2013 Cuma 10:51
Eşini dövüp otomobilden attı
Merkez Kepez İlçesi'ne bağlı Yükseliş Mahallesi'nde, gece saat 01.00 sıralarında eli yüzü kanlar içerisindeki bir kadın, mahallede açık bulunan bir fırına sığınarak yardım istedi. İşyeri sahibinin bildirmesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

B.P.Y., eşi B.Y.'nin, barışma teklifini kabul etmediği için kendisini dövdükten sonra otomobilden attığını söyledi. Eşinin daha önce de kendisine şiddet uyguladığını öne süren B.P.Y., "Akşam barışmak amacıyla buluşmak istedi. Ben de olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Ancak beni zorla araca bindirip barışma teklifini yineledi. Kabul etmeyince feci şekilde dövdükten sonra otomobilden atıp uzaklaştı" diye konuştu.

B.P.Y. polisler tarafından çağırılan ambulansla götürüldüğü hastanede tedavi altına alınırken, eşi B.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Son Güncelleme: 30.08.2013 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.