Budak TOBB'da ikinci adam

TOBB'un 69'uncu genel kurulu sonrasında yönetim ve konseylerde yapılan görev dağılımları neticesinde ATSO Başkanı Çetin Osman Budak TOBB Başkan Yardımcılığı'na, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser de Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi başkan yardımcılığı görevlerine getirildi.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 14:32
Budak TOBB'da ikinci adam
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 1 Ağustos'ta (perşembe günü) yapılan 69'uncu genel kurulu sonrasında Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun, 2 Ağustos'taki (dün) ilk toplantısında, yönetim kurulu üyeleri arasındaki görev dağılımı gerçekleştirildi. TOBB'un yönetim kurulu üyeliğine ikinci kez seçilen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Osman Budak, yeni yönetimin ilk yönetim kurulu toplantısında başkan yardımcısı seçildi. Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser de Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi'ndeki görev dağılımında başkan yardımcılığı görevine getirildi.

BUDAK'TAN TEŞEKKÜR
ATSO Başkanı Budak, Türkiye'nin en büyük ve güçlü sivil toplum örgütü olan TOBB'da başkan yardımcılığı görevine seçilmesinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu, TOBB Genel Kurulu'nun Türkiye çapında büyük bir birlik ve beraberliği ortaya koyduğunu, TOBB camiasının Rifat Hisarcıklıoğlu'nun herkesi kucaklayan hizmet anlayışını ve başarılı çalışmalarını takdir ettiğini ifade ederek, "Ülke genelindeki 365 oda ve borsamızın delegelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Bu süreçte Batı Akdeniz bölgesinin güzel bir birliktelik örneği sergilediğini belirten Budak, kendisine büyük destek veren Afyonkarahisar TSO, Afyonkarahisar TB, Antalya TB, Isparta TSO, Isparta TB, Burdur TSO, Burdur TB, Manavgat TSO, Alanya TSO, Bucak TSO, Bolvadin TSO, Dinar TSO, Kumluca TSO, Sandıklı TSO, Yalvaç TSO, Kumluca TB, Sandıklı TB'na teşekkür etti. Budak, Batı Akdeniz'de ortaya konan işbirliğini güçlendirmek ve tüm Türkiye'ye yaymak için gerekli çabayı hep birlikte sarf edeceklerini belirtti.

Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TOBB yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: İbrahim Çağlar (İstanbul Ticaret Odası Başkanı), Harun Karacan (Eskişehir Ticaret Odası Başkanı), Necdet Özer (Denizli Ticaret Odası Başkanı), Ender Yorgancılar (Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı), Memiş Kütükçü (Konya Sanayi Odası Başkanı), Çetin Osman Budak (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), İbrahim Burkay (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Salih Zeki Murzioğlu (Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Cengiz Günay (Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Faik Yavuz (Ankara Ticaret Borsası Başkanı), Çamur Ali Kopuz (İstanbul Ticaret Borsası Başkanı), Şahin Bilgiç (Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı), Ebubekir Bal (Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı), Halim Mete (İstanbul Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı). 

Son Güncelleme: 03.08.2013 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.