Basın ödülleri sahiplerini buldu

Antalya'da yılın gazetecilerine ödülleri verildi.

21 Aralık 2013 Cumartesi 12:54
Basın ödülleri sahiplerini buldu
ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) düzenlediği 28'inci Basın Ödülleri ve 20'inci Hasan Özkay Fotoğraf Ödülleri yarışmasında ödüle layık görülen gazetecilere ödülleri Su Otel'de düzenlenen törenle verildi. 700 davetlinin katıldığı tören medya dünyasıyla, protokol, iş, siyaset, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Törene Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları da katıldı. 

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ VURGUSU
Basın özgürlüğünün fazlaca tartışıldığı bir dönemden geçildiğini belirten AGC Başkanı Mevlüt Yeni, "Tabi ki bunun savunucusu birinci derecede meslek örgütleri olmalıdır. Biz sorunlarımızın peşini bırakmayacağız" dedi. Başkan Akaydın ise, "Türkiye'nin basın özgürlüğü açısından dünyada en sonlarda gelen Afrika ülkelerinin bile arkasına düştüğü oldu. Bir gün bakıyoruz Mustafa Balbay'ı alkışlıyoruz öbür gün bakıyoruz Nazlı Ilıcak işsiz kaldığı için üzülüyoruz" diye konuştu.



GECEYE KATILANLAR

CHP Antalya milletvekilleri Gürkut Acar ve Yıldıray Sapan, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Eski Devlet Bakanı Metin Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Uras, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, ATB Başkanı Ali Çandır, EXPO Genel Sekreteri Selami Günay, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, TFMD Başkanı Rıza Özel, RATEM Başkanı Dursun Güleryüz, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse de davetliler arasındaydı.

GENÇ İLETİŞİMCİLERE ÖDÜL

Gecede Aydın Doğan Vakfı 25. Genç İletişimciler Yarışması'nda 15 ödülle en çok ödül olan üniversite olan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin öğrencileri de unutulmadı. ADV'de ödül alan öğrencilere Antalya'daki gazetecilerin töreninde de ödül takdim edildi. AGC Başkanı Yeni ve Yönetim Kurulu üyeleri, genç ve ödüllü iletişimciler ile Dekan Prof. Dr. Bilal Arık'a hediye sundu.


Son Güncelleme: 21.12.2013 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.