Aspendos Rotary'den Expo 2016'ya destek

Aspendos Rotary Kulübü, Antalya'da yapılacak olan Expo 2016'ya her türlü desteği vermeye hazır olduğunu açıkladı.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:03
Aspendos Rotary'den Expo 2016'ya destek
Kulüp üyelerinin Best Western Plus Khan Hotel'de düzenlediği olağan haftalık toplantısının konuğu Expo Genel Sekreteri Selami Günay ve ajansın tanıtım direktörleri ile basın müşavirleri oldu.

Aspendos Rotary Kulübü üyelerine Expo 2016 konusunda ayrıntılı bir sunum yapan Expo Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Bodur, bu projenin Türkiye'nin en uzun soluklu ve en büyük uluslararası projelerinden biri olduğunu söyledi. Bodur, kulüp üyelerine Antalya'da önümüzdeki 3 yıl içinde yapılacak programlarla alt yapı çalışmalarını kapsayan ayrıntılı bir sunum yaptı.

Kulübün dönem başkanı Elvan Yılmaz da Expo ekibinin aydınlatıcı sunumundan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Aspendos Rotary Kulübü olarak Expo 2016'ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Toplanın sonunda katılımcılara plaket sunuldu. 

Son Güncelleme: 21.08.2013 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.