Antalya'da sağanak uyarısı

Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi, bölgede gece yarısından itibaren görülecek yağışların Muğla sahillerinde kuvvetli olmasının beklendiğini bildirdi.

16 Eylül 2013 Pazartesi 10:00
Antalya'da sağanak uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi, bölgede gece yarısından itibaren görülecek yağışların Muğla sahillerinde kuvvetli olmasının beklendiğini bildirdi.

Antalya Bölgesel Tahmin Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün bölgede hava az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren parçalı bulutlu, gece yarısında sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacak. Yağışlar Muğla sahil kesiminde kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, rüzgar kuzey ve batı, Antalya Körfezi'nde öğle saatlerinde güney yönlerden orta kuvvette esecek.

Denizlerde rüzgar Bodrum-Kumluca arasında batı ve kuzeybatı, Kumluca-Anamur arasında güney ve güneydoğudan 3 ile 5 kuvvetinde, dalga yüksekliği 0,5 ile 2 metre arasında olacak. 

Son Güncelleme: 16.09.2013 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.