Antalya'da kaza

ANTALYA'da yaya geçidi bulunmayan yerden yolun karşısına geçmek isteyen 55 yaşındaki İsmet Koçak, hızla seyreden bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

11 Mart 2016 Cuma 09:37
Antalya'da kaza

 Kaza, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. Yaklaşık 50 metre yakınında üst geçit bulunmasına rağmen kullanmayan ve yolun karşısına geçmeye çalışan İsmet Koçak, Erol Sarrafi yönetimindeki 07 EC 633 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Otomobilin üzerinde yaklaşık 20 metre gittikten sonra 10 metre ileri fırlayan Koçak'a ilk müdahaleyi, yoldan geçen vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından alınan İsmet Koçak, tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Olayın şokunu üzerinden atamayan sürücü Erol Sarrafi, "Birden önüme çıktı. Nasıl oldu anlamadım. Frene bastım ama kurtaramadım" dedi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 11.03.2016 09:40
Anahtar Kelimeler:
Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.