Antalya güne yağmurla uyandı

Antalya'da gece yarısı başlayan yağmur, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Yağmur nedeniyle ulaşımda aksaklılar meydana gelirken, Yayalar zor anlar yaşadı.

19 Eylül 2013 Perşembe 10:39
Antalya güne yağmurla uyandı
Turizmin başkenti Antalya, güne 120 gün sonra yağmurla uyandı. Gece yarısı başlayan yağmur şiddetini artırarak devam etti. Yer yer sağanak şeklinde Yağan yağmur nedeniyle yaya ve sürücüler zor anlar yaşadı. Meydana gelen hasarlı kazalar nedeniyle ana arterlerde trafik güçlükle ilerledi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yağışın öğle saatlerine kadar aralılarla devam edeceğini, akşam saatlerinde ise yağışlı havanın doğu ilçelerine kayacağını bildirdi. Doğu ilçelerinde yağışın sağanak şeklinde olacağı bildirilirken, kent merkezinde havanın yarın parçalı bulutlu olacağı, cumartesi günü ise yeniden yağışlı havanın etkisini göstereceği kaydedildi.

Merkeze mayıs ayından bu yana ilk kez sağanak yağmur yağdığı ve metrekareye 18 kilogram yağış düştüğü bildirildi. 

Son Güncelleme: 19.09.2013 11:20
Anahtar Kelimeler:
AntalyaYağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.