Alt geçitte görülmemiş kaza

Antalya'da içerisinde yolcuların bulunduğu şehir içi minibüsünün üzerine, alt geçitte bulunan yangın söndürme boruları düştü.

16 Eylül 2013 Pazartesi 16:15
Alt geçitte görülmemiş kaza
Kazada minibüs hasar görürken yolcular şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kaza saat 13.30 sıralarında Çallı Altgeçidi'nde meydana eldi. Otobüs terminalinden şehir merkezi yönüne giden Veli Hekimoğlu yönetimindeki 07 AB 0176 plakalı şehir içi minibüsü alt geçitten geçtiği sırada büyük bir gürültü sesi duyuldu.

Yolcuların çığlıklarıyla duran minibüs sürücüsü Hekimoğlu, ne olduğunu anlamak için aracından çıktı. Alt geçidin tavanındaki yangın söndürme borularının düştüğünü fark eden Hekimoğlu yolcuları sakinleştirdikten sonra başka bir araç çağırarak yola devam etmelerini sağladı. Olay yerinde inceleme yapan polis yolu trafiğe kapatırken itfaiye ve belediye görevlileri kırılarak düşen boruları yoldan kaldırdı. Minibüste ve alt geçitte maddi hasar meydana geldi. 

Son Güncelleme: 16.09.2013 16:49
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKazaAlt Geçit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.