Aksu'nun yeni kaymakamı göreve başladı

Aksu’ya atanan Kaymakam Veysel Özgür, çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı.

27 Ağustos 2013 Salı 14:14
Aksu'nun yeni kaymakamı göreve başladı
Özgür, “Aksu halkına en iyi şekilde hizmet vermek için çalışacağız” dedi.

Mersin’in Akdeniz İlçesi’ne giden Raif Özener’in yerine, İzmir’in Karabağlar İlçesi’nden Aksu’ya atanan Kaymakam Veysel Özgür, çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. İlk olarak kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile tanışan Kaymakam Özgür, ilçedeki işleyişle ilgili de bilgiler aldı. Geldiği ilçedeki başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Özgür’ün, Aksu’nun gelişmesine de büyük katkı sağlayacağı ifade ediliyor.

Aksu halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek için gece gündüz demeden mesai yaparak çalışacaklarını dile getiren yeni Kaymakam Veysel Özgür, “Aksu’nun daha modern ve daha yaşanabilir konuma gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Burada bulunduğumuz görev süremiz içerisinde, Aksu halkına layık çalışmalar yapacağız. Aksu’nun hak ettiği yere gelebilmesi için gece gündüz demeden tüm mesaimizi Aksu için harcayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 27.08.2013 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.