AK Parti'den Antalyaspor'a ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yakından takip ettiği Antalyaspor'a çok fazla ilgi olmadığını belirtti ve "Buradan söz veriyorum, müsait olduğum her Antalyaspor maçına geleceğim" dedi.

30 Ağustos 2013 Cuma 16:23
AK Parti'den Antalyaspor'a ziyaret
Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, MedicalPark Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'i, Hasan Subaşı Tesisleri'nde ziyaret etti. Ziyarette Antalyaspor Asbaşkanı Ahmet Bektaş, Yönetim Kurulu üyeleri Ali İhsan Sav ve Hüseyin Samut hazır bulundu.

AK Parti heyeti, ziyaretleri sırasında önce Hasan Subaşı Tesisleri'ni gezdi, ardından yöneticilerle sohbet etti. İl Başkanı Köse, burada yaptığı açıklamada, "Böyle bir sorumluluğun altına girmiş olmanız bizi onurlandırdı. Çıtayı daha yukarıya taşıma iradesini görüyoruz. Bütün Antalya'nın, Antalyaspor'u sahiplenmesi gerekiyor" dedi.

'HER MAÇA GELECEĞİM'

Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de "Antalyaspor bir marka ve sizinle daha çok yükselecek. Antalyaspor'u yakından takip ediyorum, çok fazla ilgi yok diye düşünüyorum. Buradan söz veriyorum, müsait olduğum her Antalyaspor maçına geleceğim. Kadınlar futbola ilgili değil, fakat kentlilik bilinci kazandırmak adına katılacağım" diye konuştu.

CANLI STADYUM

MedicalPark Antalyaspor Başkanı Gencer de ziyaret için teşekkür ederek, şunları söyledi: "Antalya'nın en büyük markası Antalyaspor'u, 80'li yıllardaki özlenen günlere geri getireceğiz. Tekrar 15-20 bin kişinin önünde maç oynayacağız. Bunun için büyük adımlar atıyoruz. Ayrıca yeni yapılan stadyumun Antalyaspor'a devredilmesi ve zemininin kapanıp açılır hale getirilmesi bizim en büyük arzularımızdan biri. Bu sayede sadece, 17 maçlık bir stadyum değil tüm yaz konserlerin olduğu canlı bir stadyum yaratmak. Bunun için gerekli yazışmaları yaptık."

Son Güncelleme: 30.08.2013 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.