AK Parti'ye koronavirüs bulaştı!

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in İl Başkanlığı görevinden ayrılırken yayınladığı metinde dikkat çeken “Kendini partinin üstünde görerek hizipleşmeye çalışan siyasetin koronavirüslerine taviz vermedik ve halk için halkla birlikte siyaset yaptık.” cümlesi, İYİ Partililerin oylarıyla seçilen Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın bugün AK Parti'ye geçişinin ardından tekrar hatırlandı.

11 Mart 2020 Çarşamba 17:22
AK Parti'ye koronavirüs bulaştı!

Partililer tarafından Temizer’in 6 aylık görev süresi boyunca gösterdiği duruş sayesinde bugün parti içerisinde var olduğu düşünülen çetenin çökertildiği konuşuluyor. Tuba Vural Çokal’ın istifa metninde yaptığı göndermeye cevaben Yavuz Temizer’in “Bağlar çabuk satılır, dağlar yerinde durur.” sözü Çokal’ın başka siyasi partiler ile pazarlık içerisinde olduğunu önceden uyarır nitelikte olduğu düşünülüyor.

Parti tabanından ve yakın mesai arkadaşlarından tepki çeken Çokal’ın bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merakını koruyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.