4. Manavgat Buluşması'nda buluştular

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen '4'üncü Manavgat Buluşması' toplantısı Lake&River Side Otel'de yapıldı.

10 Ağustos 2013 Cumartesi 18:31
4. Manavgat Buluşması'nda buluştular
Toplantıya, Amasya Valisi Celil Öz, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, akademisyen, bürokrat ve iş adamları katıldı.

Toplantıda konuşan Türel, Manavgat'ın birçok özelliği ve zenginliğiyle Türkiye'nin sayılı merkezlerinden birisi olduğunu belirtti. Manavgat'ın yıllık 4 milyon turist ağırladığını ve ülke ekonomisine 3 milyar dolar katkı sağladığını belirten Türel, "Manavgat'ta turizm sektöründeki yatırımcı ve işletmecilerin yüzde 60'ı Manavgatlı. Manavgatlı yatırımcılar, işletmeciler hem kendi doğdukları büyüdükleri topraklara sahip çıkıyor" dedi.

'MANAVGAT İÇİN PROJE BEKLİYORUZ'

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu ise bayramlardaki birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak Manavgat buluşmasının önemine değindi. Manavgat'ta yetiştirdiği değerlerin Türkiye'nin değişik yörelerinde görev yaptığını belirten Kaymakam Bulgurlu, “Böyle bir bayram günün bu değerlerin bir araya gelmesi bizi son derece memnun etti. Manavgat'ın yetiştirdiği değerler Manavgat için bulut gibidir. Bu değerlerin Manavgat için proje üreterek yağmura dönmesi gerekiyor" dedi.

'TÜRKBELENİ'NİN TAHSİSİNİ İSTİYOORUZ'

Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Manavgat'ın yetiştirdiği değerli kıymetlerle buluşmaktan gurur duyduğunu söyledi. Manavgat'ın büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Başkan Sözen, konuşmasında Türkbeleni'nde geçen ay çıkan orman yangına dikkati çekti. Bölgenin korunması ve kent parkı yapılması için belediyeye tahsisini istediklerini belirten Başkan Sözen, "Ancak halen buranın tahsisini alamadım. Sorgun Çamlığı'nın da tahsisini istedik fakat halen sonuç alamadık" dedi. MASİAD Başkanı Turgay Akar ise 4'üncüsü gerçekleştirilen Manavgat Buluşması'na katılan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından 'Susuz Komedi' adlı oyun sergilendi.

Son Güncelleme: 10.08.2013 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.