Sd Beauty Şubesi Aksu’da

4 yıl içerisinde Antalya’da merkezden bir çok şubeye yayılan Sd Beauty Aksu’da açıldı.

24 Ağustos 2023 Perşembe 18:40
Sd Beauty Şubesi Aksu’da

Merkez şubesi Antalya’da bulunan ve çeşitli ilçelerinde faaliyete başlayan güzellik merkezinin Aksu sorumlusu Sümeyye Kibar ve Pelin Kibar güzelliğine, cildine ve dış görünümüne önem veren herkesi merkezlerine beklediklerini söyledi.

Kaliteli ürün kaliteli hizmet

Üniversite eğitimini yarıda bırakıp güzellik uzmanlığı alanında eğitim aldığını belirten Sümeyye Kibar, “Sd Beauty Salonu 4 yıl önce kurulan bir güzellik merkezidir. İlk Lara şubesi açıldı. Daha sonra sırayla Serik, Aksu, Manavgat şubeleri açıldı. Son olarak da Kepez şubesi yakında açılacak ve şubeleşmeye de devam ediyor. Lara şubesinde hangi ürünler kullanılıyor ise diğer şubelerde de aynı ürünler kullanılıyor. Sd güzellik salonumuzda diode buz başlıklı lazer, zayıflamada rasping(bölgesel incelme), dipotens(bölgesel sıkılaşma), G5 (selülit masajı), pasif jimnastik, lenf drenaj kullanıyoruz. Cilt bakımında hidrofeyşıl cihazını kullanıyoruz. Dekar markası yosun peeling yapıyoruz. Kaş- kirpik laminasyonu yapıyoruz” dedi.

Her cilt tipi aynı değildir

Cilt üzerinde yapılan uygulamaları anlatan Kibar şunları söyledi: “Piyasa da yanlış bilinen uygulamalar var. Örneğin; Lazer işlemi yapıldıktan sonra 24 saat boyunca duş almam gerekiyor. Bazı güzellik merkezlerinde 20 günde bir işlem uyguluyorlar. Bu sistem yanlış ayda bir olması gerekiyor. Yosun peeling de uygulama yapılmaması gereken danışanlar var. Astım hastası, roza hastası, gül hastası, egzama tarzı rahatsızlığı olanlara işlem yapılmaz. Yaz ayında Mart ayından sonra yosun peeling yapılmaz. Ne zaman yapılır hava sıcaklığına göre değişir. Ekim ayında başlayabiliriz. Onlara dikkat edilmesi gerekiyor. Cilt bakımı çoğunlukla herkese yapılabilir. Kılcal damarları çok fazla yüzeye yakınsa ve çok hassas bir danışansa ona göre işlem ve ürün tercih edilmelidir. Her cilt tipi aynı değildir. Onlara uygun şekilde cilt bakımı yapılması gerekiyor.”

Kibar, “Doğru ürün, doğru cihaz ve doğru hizmet vermek istiyoruz. Kendimizi geliştirebildiğimiz kadar geliştirmek ve 10 şubeye kadar ulaşıp en iyi hizmeti Antalya’da vermek istiyoruz. Aksu’ya baktığımız zaman şubeleşmiş ve bu kadar kapsamlı aynı cihazın tek bir şubede olan başka bir güzellik merkezi yok tek burası var” ifadelerini kullandı.

Sümeyye Kibar ayrıca şunları söyledi: “Serikliyim. Üniversitede matematik bölümü okudum. Kendime uygun bir bölüm olduğunu düşünmediğim için okulu birinci yılında bıraktım.  3 yıl önce Sevim Karaca Akademiden eğitim aldım. Antalya’da farklı güzellik merkezlerinde çalıştım. Son bir buçuk yıldır Şerife Doğan hanımın Sd Güzellik merkezi Serik şubesinde çalıştım. Şerife hanımın Aksuya şube açacağız düşüncesini paylaşmasıyla birlikte Aksu’da ben açayım dedim. İsim hakkı aldım. Pelin Kibar ortağımla beraber Macun Mahallesi İsmail Ogan Caddesinde Migros AVM üstünde 1 Mart itibariyle hizmet vermekteyiz.”

Anahtar Kelimeler:
Sd Beauty Şubesi Aksuda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.