Kepez esnafı seçime gitti

Kepez Esnaf Kefaletin 17. Olağan Genel Kurulu Coşku İçerisinde Gerçekleştirildi.

01 Mart 2014 Cumartesi 17:06
Kepez esnafı seçime gitti

Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 17. Olağan Genel Kurulu Antalya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonu’nda oldukça geniş bir katılım içerisinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını TESKOMB Ankara Bölge Birlik Başkan Vekili Osman Cebeci, Divan Başkan Yardımcılığını ise TESKOMB Ankara Bölge Birlik Müdürü Selahattin Bayraktar’ın yaptığı Genel Kurula, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Mesut İlter, Antalya ve Çevresi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları, AESOB’a Bağlı Oda Başkanları, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Süleyman Öztürk, Halk Bankası Çallı Şube Müdürü Şenay Özkan ve çok sayıda kooperatif ortağı katıldı. TESKOMB Ankara Bölge Birlik Başkan Vekili Osman Cebeci’nin Divan Başkanlığını yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ve ardından Genel kurulun açılış konuşması için kürsüye gelen Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevimçok, katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek kooperatif ortaklarına ve misafirlere teşekkür etti.

Ülkemiz sıkıntılı günler yaşıyor
Sevimçok konuşmasında, ülkede yaşanan sıkıntılı süreçten ve ekonominin de bundan dolayı etkilenmesinden bahsederek bu sıkıntılı günlerin bir an evvel elbirliğiyle atlatılacağına inandığını söyledi. Sevimçok, “Kurulduğumuz günden bugüne kadar sizlerle her ortamda her fırsatta birlikte olabilmek için çaba sarf ediyoruz. Bu yüzden Genel Kurulları siz sevgili ortaklarımızla bir araya gelebilmemiz için bir fırsat olarak görüyorum. Sizler bu Genel Kurullara katılarak bizleri onore ediyorsunuz ve bizlerde sizlerden aldığımız bu güç ve güvenle sizleri görev aldığımız her platformda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ülkemiz hakikaten de bu günlerde oldukça sıkıntılı günlerden geçmekte ve hatta sosyal olarak da sıkıntılı günler yaşıyor. Bu sosyal olarak yaşanan sıkıntı ise ekonomi olarak bizlere yansıyor. Bizler esnaf ve sanatkârlarız ve öyle çok fazla sıkıntılı ve buhranlı ortamları sevmeyiz. Çünkü bizim çalışma ortamlarımız çalışma şekillerimiz hep havanın bulanık olmamasıyla biraz daha entegreli ve bu sisli hava maalesef ki bizlere olumsuz bir şekilde yansımakta. Gerek ticari olarak kullandığımız kredilerde olsun, gerekse de iş hayatımızda olsun bu süregelen belirsizlik bizlere yaramıyor. İnşallah ülkemiz bu sıkıntılı dönemi atlatacak ve üzerimizdeki bu sisli hava dağılacak. Benim burada sizlere naçizane tavsiyem özellikle şu dönem içerisinde fazla borçlanmamanız olacaktır. Tek tesellimiz, bu günlerde kredi limitlerinin faizleri her ne kadar yüksek olsa da esnaf kredi faizlerinde çok şükür ki bir yükselme olmamasıdır. Tabi bunda üst kuruluşumuz olan TESKOMB’un Sayın Genel Başkanının da çok büyük ciddi bir katkısı vardır. Ekonomimizin sıkıntılı olduğu bu dönemlerde hakikaten esnaf adına, bizim adımıza çok güzel işler yaptılar ve doğru hamlelerde bulunarak da en azından kredi faizlerinin sabit bir oranda kalmasını sağladılar. Ben katıldığınız için herkese çok teşekkür ediyor ve Genel Kurulumuzun da tüm ortaklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Sevimçok’un ardından kürsüye Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Mesut İlter ve sonrasında da Halk Bankası Çallı Şube Müdürü Şenay Özkan gelerek birer teşekkür konuşması yaptılar. Mesut İlter konuşmasında, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” sözünü söyleyerek Sevimçok’un yaptığı işlerin ortada olduğunu ve kendisini yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden ötürü de tebrik ettiğini söyledi.

Yönetim ve Denetim Kurulu Asil Üyeleri
Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin yapmış olduğu çalışmaların ve faaliyet raporunun görsel olarak anlatıldığı bir video gösteriminin ardından ise başka bir liste olmamasından dolayı seçime geçildi ve Kooperatifin Yönetim, Denetim ve Bölge Birliği Temsilcileri oy birliği ile seçilerek kabul edilmesinin ardından da Genel Kurul sona erdi. S.S. Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Abdullah Sevimçok, Mehmet Kimyalar, Bahattin Ekin, Dursun Dalma ve Necip Çetinkaya

Denetim Kurulu: Yüksel Uzun ve M.İbrahim Karagin

 

 

 

 

Son Güncelleme: 01.03.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.