Hasan Efe Üstün genel kurulda güven tazeledi

S.S. Aksu ve Çevresi Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleşti. Hasan Efe Üstün güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

24 Ocak 2023 Salı 12:50
Hasan Efe Üstün genel kurulda güven tazeledi

6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğine bağlı S.S. Aksu ve Çevresi EKK Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleşti. Aksu Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen Genel Kurula, Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Antalya Esnaf Odaları Birlik Başkanı Adlıhan Dere, Burdur Birlik Başkanı Bölge Birliği Başkanvekili Metin Sipahi, Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Lokantacılar Odası Başkanı Yasin Tekdemir, Pazarcılar ve Konfeksiyoncular Odası Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İsmail Öz, MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Onur Temel, BBP Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin, AGİAD Başkanı Ali Yavuz, belediye meclis üyeleri katıldı. Genel kurulda Hasan Efe Üstün güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.  Yönetim Kuruluna Murat Sözer ve Süleyman Özgür girerken, Denetim Kuruluna Taner Gök ve Mesut Aydın seçildi.

Üstün, “Yeniden güven tazeleyerek esnafımızın güvenini kazandık ve her platformda olduğu gibi yolumuza atılan taşların üstünden atlaya atlaya, kenara çeke çeke esnafımız ile birlikte yürümeye esnafımızın güvencesi olmaya devam edeceğiz. Esnafımız için bize verilen görevi alnımızın akıyla üstlendik, maddi manevi elimizi değil başımızı taşın altına koyduk. Yine maddi manevi desteğini esirgemeyen Babam ile ailem, yönetim de kader birliği ettiğim dostlarım, esnaf arkadaşlarımıza canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca yanımızda olan desteğini esirgemeyen bütün dostlarımıza, esnafımız, ortaklarımız, yönetim ve denetim heyetimiz ve şahım adına teşekkür eder saygılarımı sunarım” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.