Gözler Antalya’da ki bu ilk fuarda

İlki düzenlenecek olan Antalya Emlak Fuarına şimdiden yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisi büyük. Yeni yatırımların ve konsept projelerin rotası bu fuarda tanıtılacak.

30 Ağustos 2023 Çarşamba 11:46
Gözler Antalya’da ki bu ilk fuarda

Haber Merkezi-

Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de bu tarz fuarın öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Medu Emlak ve Gayrimenkul Danışmalığı İşletme sahibi Duran Celbiş, bu fuarın hem yeni rota belirlemek hem de kentsel dönüşüm çalışmalarının geldiği son noktayı görebilmek açısından herkesi ilgilendirdiğini söyledi.

Emlak ve Gayrimenkul zirvesi

Antalya Emlakçılar Odası çatısı altında gerçekleşen fuarın gayrimenkul zirvesi olacağını belirten Celbiş, “Bu tarz fuarlar yeni bir zirveyle taçlanıyor. Bu fuar Antalya emlakçılar odası çatısı altında gerçekleşiyor. Amaçlanan (4T) Tarım Turizm Ticaret ve Tarih şehri Antalya’nın tanıtımı için önemli bir fuar ve pazar açısından da değerli bir Emlak ve Gayrimenkul zirvesi olacak” dedi.

“Antalya için büyük önem arz ediyor”

Celbiş, “Sektörde; en iyi olan firmaların, kişilerin yatırımcısıyla bir araya geldiği ve bilgi paylaşımlarının yapıldığı ve yatırım açısından insanlara daha geniş bir pencerede olanak sunduğu bu platform Antalya için çok önemli. Antalya ve yatırımcılar açısından yeni bir oluşum. Bu tarz fuarlar herkes açısından değer teşkil ediyor. Antalya emlakçılar oda başkanımıza böyle bir etkinliği sektör içerisindeki temsilcilere ve Antalyalılara kazandıracak olduğu için kendisine teşekkür ediyor ve destekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.