ANTGİAD, üye toplantısını yaptı

ANTALYA Genç İşadamları Derneği'nin (ANTGİAD) olağan genişletilmiş üye toplantısı, Hotel Su'da gerçekleştirildi.

20 Şubat 2016 Cumartesi 15:06
ANTGİAD, üye toplantısını yaptı


ANTGİAD yönetim kurulu üyesi Mustafa Cengiz'in moderatörlüğünde yapılan toplantıda konuşan ANTGİAD Başkanı Volkan Barutcu, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Türkiye'nin her geçen gün, sonu gelmezcesine evlatlarını toprağa verdiğini kaydeden Barutcu, "Tüm bu acıların son bulacağı, gelecek kaygısı taşımayacağımız günlerin özleminin hepimizin içinde olduğunu düşünüyorum" dedi. Başkan Barutcu, konuşmasında dernek faaliyetleri ve yeni dönem projelerine de yer verdi.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Metglobal Ceo'su Metin Altun, işadamlarına girişimcilik hikâyesini anlattı. Girişimciliğin para ile değil, inançla olduğuna değinen Altun, ANTGİAD üyelerinin sorularını cevapladı. Metin Altun, insanın en önemli şirket kaynağı olması nedeniyle çalışanlarının kendilerini sürekli geliştirmesinin ve donanımlarını güncel tutmalarının gerekli olduğunu kaydetti.

Farkındalık adına sosyal sorumluluk kapsamında toplantıya katılan Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı Başkanı Gülcan Ay da engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarına destek olmak amacıyla kurulan vakfın bireylerin eğitim, kültürel paylaşım, sağlık hizmetleri ve istihdamlarına yönelik projeler hazırladıklarını dile getirdi. Engelli sorununun bir iletişim sorunu olduğunu ifade eden Başkan Ay, "Engelsiz engelli bireyler var olduğu sürece de devam edecektir. Bizleri bu yolda farkedip davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı sonunda ANTGİAD Başkanı Volkan Barutcu günün anısına Metin Altun'a teşekkür hediyesi takdim etti. Toplantıda ayrıca yeni üyelere de belgeleri verildi. 

Son Güncelleme: 20.02.2016 15:07
Anahtar Kelimeler:
ANTGİAD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.