Antbirlik, mısır silajının alım fiyatını açıkladı

Antbirlik, mısır silajının alım fiyatını 1.25 TL (kilo) olarak açıkladı. Başkan Yavuz, “Emeğin, alın terinin karşılığı için çıktığımız yolda; çiftçimizi üterim için hep destekledik” diye konuştu.

21 Temmuz 2022 Perşembe 14:54
Antbirlik, mısır silajının alım fiyatını açıkladı

Mısır Silaj fiyatı (kilo) 1.25 TL

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Antbirlik) Antalya tarımına yön vermeye devam ediyor. Uyguladığı fiyat politikasıyla piyasayı yönlendiren, belirleyen Antbirlik, mısır silajı alım fiyatını da (kilo) 1.25 lira olarak açıkladı.

Tarımı ayakta tutan çiftçilerin emekleri ve alın terlerinin karşılığını bulması yola çıktılarını ifade eden Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, “Çiftçimizin üretmesinden yanayız. Üreten çiftçimizin, ürettiği ürününün ve verdiği emeğinin de karşılığını da almasını istiyoruz. Bu yüzden fiyat politikamızı belirlerken, çiftçimizin maliyetlerini hesaplayarak yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.