Aksu'ya yeni mekan Green Garden Kahvaltı ve Yemek

Aksu’nun yeni kahvaltı mekanı Green Garden hizmet vermeye başladı.

09 Ağustos 2023 Çarşamba 16:39
Aksu'ya yeni mekan Green Garden Kahvaltı ve Yemek

İşletmeciliğini Gönül Taşan’ın yaptığı Green Garden Kahvaltı Salonu kapılarını lezzet severlere açtı. Yeme içme sektörün de hizmet veren İşletmeci Gönül Taşan, Aşçılık ve Aşçı yetiştirme sertifikasını aldıktan sonra hayalinde ki iş yerine kavuştuğunu söyledi.

Okul kantin işletmeciliğinden, restoran işletmesine kadar yiyecek içecek sektöründe uzun yıllar emek veren Taşan, yeni iş yerini açmanın heyecanını yaşadığını ifade etti. Taşan, “Kendimi sektörde geliştirdikten sonra restoran açtım. Restoran işletme işinde başarılı oldum fakat pandemi döneminde bu sektörün çok etkilenmesinden sonra işletmemi kapatmak zorunda kaldım” dedi.

Aksu’ya Kahvaltı Kültürü

Taşan, “Aksu Yedisu Sağlık Meslek Lisesinde kantin işletmeciliğine başladım ve 2 yıldır devam ediyorum. Aksu halkını çok sevdim. Aksu halkının çocuklarını, sıcak kanlı olmalarını, aramızdaki diyoloğun daha da iyi olması beni burada yeni bir iş yeri açmaya teşvik etti. Aksu’da kahvaltı yapacak yer eksikliğinin farkına vardım. Aksululara kahvaltı kültürünü sevdirmeye geldim” şeklinde konuştu.

Taşan” Araştırmalarım sonucunda Aksu girişinde uygun bir yer buldum. Aksu halkına hitap edebileceğim bir yer olduğuna karar vererek kahvaltı salonu açmaya karar verdim. Belediye Başkanımız Halil Şahin’in teşrifleriyle açılışımızı gerçekleştirdik. Aksu halkı sağ olsun bizleri açılışta yalnız bırakmadı ve sahip çıktılar” dedi.

Açık Büfe Kahvaltı

Green Garden Kahvaltı salonunda müşterileri zengin bir menü ve açık büfenin beklediğini belirten Taşan, “Öncelikle konseptimiz açık büfe kahvaltı şeklinde sunum yapıyoruz. Neler var açık büfemizde peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, sucuklu yumurta, el açımı taze sıcak pişi, el açması gözleme çeşitleri, ev yapımı poğaça, özel ev yapımı gastara dediğimiz ekmeğimiz, katmer, patates salatamız, kızartma çeşitlerimiz, kısır, rus salatası bulunuyor. Kişi başı kahvaltımız 200tl olup müşterilerimize kahvaltıda sınır koymadık. İstedikleri miktarda yiyip içebilirler. 5-6 yaş grubu çocuklardan ücret almıyoruz. Su, çay ve irmik tatlımız işletmemizin ikramıdır” diye belirtti.

Yemek hizmeti

İşletmemizde kahvaltının dışında fast food çeşitlerinin bulunduğunu dile getiren Taşan, “Döner özellikle döneri kendi elimde açarak soslayıp bir gün önceden dolaba koyarak kendim hazırlıyorum. Tost çeşitleri, yengen, izmir, kanat tava, kelebek tava gibi çeşitlerimiz de vardır. Birkaç hafta sonra günlük bir çeşit çorbamız menümüze dahil olacak,  bunun yanında kumpir ve saat 4’ten sonra da kokoreçlerimiz olacak. İşletmemiz haftanın 7 günü açıktır. Pazar günü ise saat 12.00’e kadar açıktır. Paket servisimiz vardır. Aksu içerisinde her noktaya siparişimiz vardır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.