AKGİAD’ın yeni Başkanı Ali Yavuz

Aksu Girişimci İşadamları Derneği (AKGİAD)’ın  6. Olağan genel kurulu yapıldı. Ali Yavuz AKGİAD’ın yeni başkanı seçildi.

24 Ocak 2022 Pazartesi 12:29
AKGİAD’ın yeni Başkanı Ali Yavuz

Kısa adı AKGİAD olan Aksu Girişimci İş Adamları Derneği Genel Kurulu Aksu Belediyesi Konferans salonunda yapıldı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcı Celil Gökçen, Başkan Vekili Emin Bal ile İYİ Parti Meclis Üyesi Nevzat Akçan’ın da katıldığı ve tek listenin yarıştığı genel kurulda, Ali Yavuz AKGİAD’ın yeni başkanı seçildi. Görevi Fatih Ekinci’den devir alan Ali Yavuz, üyelere teşekkür etti. Avukat Hakan Özen’in Divan Başkanlığı’nı yaptığı Genel Kurulda, Özgür Yazıcı ve Turan Şahin’de Divan üyeliği görevini yaptı. 

Derneğin yaklaşık 11 yıllık serüveninin olduğuna dikkat çeken Fatih Ekinci, “Derneğimizin beşinci başkanıyım. 2019 yılından bu yanan derneğimize başkanlık yaptım, fikirler ve ticarette her türlü etkinlikte söz sahibi ve aynı zamanda Aksu’muzun bel kemiği köşe taşları, güzel ve güzide insanları, arkadaşlarımızın hepsi buradalar. Bu dernek çatısı altında çok güzel kaynaşmalarımız, dostluklarımız ve sıcak ilişkilerimiz oldu. Derneğimiz de Aksu’muzun her bölgesinden arkadaşlarımız var. Temelinde güven ve samimiyete dayalı birlik ve beraberlik içinde çok güzel yıllarımız geçti. 3 yıl önce aldığım kaptanlığı Ali Yavuz arkadaşımıza devrediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Genel Kurulda konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “2008 de kurulmuş olan bir ilçeyiz. Bölgemiz potansiyelli bir ilçe ve yapılacak çok iş var. Hep birlikte çalışırsak mesafe alacağız, onun da farkındayız. Süreyi çok iyi değerlendirmemiz lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor. Yatırımcıların bölgeye çekilmesi gerekiyor. İlçemiz, turizm, tarım ve ticaret olarak potansiyeli yüksek. İş adamları olarak sizlerin rolü çok büyük ve bu süreçte sizlere görev düşüyor. Geçmiş dönemde başkanlık yapmış ve sorumluluk almış, yeni dönemde de görev alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun diyerek, başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından yapılan açık oylamayla Ali Yavuz AKGİAD’ın başkanı seçildi. Önce ki dönemlerde görev yapmış olan başkanlara ve derneği bugünlere getiren üyelere teşekkür eden Ali Yavuz,  aldığı sorumluluğun farkında olduğunu ve başarılı hizmetlere imza atmak için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

Akgiad Yönetim Listesi

Ali Yavuz, Özgür Bucaklı, Ramazan Göktaş, Hüsnü Sever, Engin Kızıl, Hamdi Ökte, Duran Celbiş, Musa Koç, Metehan Mete, İsa Şimşek

Denetim Kurulu yedek: Murat Bal, Abdullah İnan, Özgür Yazıcı

Son Güncelleme: 24.01.2022 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.