Uçak okulu gurur tablosunu açıkladı

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarı tablosunu açıkladı.

24 Ağustos 2023 Perşembe 18:45
Uçak okulu gurur tablosunu açıkladı

Hilal Kara
ANTALYA (İHA) - Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarı tablosunu açıkladı.
Başarı sıralamasında ülke genelinde 3’üncü okul olduklarını kaydeden Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haldun Çevik, “2016 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan okulumuz her geçen yıl başarısına yeni başarılar katarak yoluna devam ediyor, bu yıl yüzde 70 oranında öğrencimiz uçak bakım dalında eğitim veren fakültelere yerleşti ”dedi.


Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi düzeyinde
Çevik, “Okulumuz öğrenci yerleştirmede Türkiye 3’üncüsü olduktan sonra üniversite sınavlarında YKS’de üstün başarı elde ederek; Fen Lisesi ve Anadolu Liseleri ile yarışır duruma gelmiştir. YKS’de 55 öğrencimiz 4 yıllık üniversitelere yerleşmiş olup özellikle uçak bakım alanında eğitim veren üniversitelere ise yüzde 70 oranında öğrencimiz yerleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 25.08.2023 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.