Özel yetenekler bulundu

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı 2013-2014 özel yetenek sınav sonuçları belli oldu.

22 Ağustos 2013 Perşembe 15:09
Özel yetenekler bulundu
Müzik ve Bale İlköğretim Okulu müzik bölümüne 23, bale bölümünü 7 öğrenci kazandı. Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi müzik ve bale bölümlerine de 2'şer olmak üzere 4 öğrenci kabul edildi.

Müzik Bölümü lisansta 2013-2014 Özel Yetenek 2'inci aşama sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi de açıklandı. Ön elemenin ardından viyola, gitar, piyano, trombon, keman, flüt olmak üzere 8 öğrenci sınava katılabilecek. Burada da başarılı oldukları takdirde lisans devresi eğitiminde yerlerini alacak.

Sınav maratonunun geride kaldığını ve özel yeteneklere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Konservatuar Müdür Yardımcısı, aynı zamanda Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi Müdürü ve Bale Ana Sanat Dalı Başkanı İlknur Kartaymaz, "Listelerde ismi olan öğrencilerle 2013-2014 eğitim yılına başlayacağız. Geleceğin sanatçılarını yetiştirmenin mutluluğunu ve gururunu hocalarımızla birlikte bu yıl da omuzlayacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.