Okullar eğitim öğretime hazırlanıyor

Antalya'nın Demre İlçesi'nde okullar yeni eğitim- öğretim yılına hazırlanıyor.

13 Eylül 2013 Cuma 10:10
Okullar eğitim öğretime hazırlanıyor
Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, çalışma yapılan okullarda incelemelerde bulundu. Karaman ve Aldal, köy ve mahalle muhtarları, okul müdürleri, yüklenici firma temsilcileriyle görüşmeler yaptı. Okullardaki çalışmaların 15 Eylül Pazar akşamına kadar bitirilmesini istedi.

Demre'de 10 okulda yenileme, boyama ve restorasyon çalışması yürütülüyor. Karabucak ilkokulu ve ortaokulunda ek derslik yapım çalışması yapılıyor. Okullardaki çalışmalar, Antalya İl Özel İdaresi'nden sağlanan 120 bin lira ve vatandaşların katkılarıyla yapılıyor. Çalışmaların 15 Eylül Pazar akşamına kadar tamamlanmasını talep eden Kaymakam Karaman, "Pazartesi günü, eğitim- öğretim konusunda fiziksel sorun olmayacak" dedi.

Okulların tadilatı için Antalya İl Özel İdaresi'nden 120 bin lira destek sağlandığını vurgulayan Kaymakam Karaman, "Vatandaşlarımızın katkılarıyla bu kaynak 250-300 bin liraya ulaştı. Metemar Mermer Firması, Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nun tüm tabanını mermerle kaplanıyor. Ek derslik çalışmaları yapımına vatandaşlarımız aynı şekilde katkı sağladı. Okullarımızın tüm eksiklerini gideriyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 13.09.2013 10:47
Anahtar Kelimeler:
AntalyaDemre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.