Minikler hünerlerini sergiledi

BAHÇEŞEHİR Koleji Parkorman Kampüsü'nde eğitim gören anaokulu öğrencilerinin katılımıyla Bahçeşehir Sportif Koordinasyon (BSK) şenliği gerçekleştirildi.

11 Haziran 2019 Salı 13:12
Minikler hünerlerini sergiledi

Bahçeşehir Koleji Parkorman Kampüsü'nde yapılan sportif koordinasyon şenliğine anaokulu öğrencileri, veliler ve öğretmenler katıldı. Şenlikte, öğrenciler yıl boyunca aldıkları spor eğitimlerde öğrendiklerini anne ve babalarının katılımıyla sergiledi. Gösterilerin sonunda öğrencilere katılım sertifikaları ve gelişim karneleri verildi.

Bahçeşehir Koleji Parkorman Kampüsü Sportif Koordinasyon Eğitmeni Özgür Karacan, “4-7 yaş arası çocuklara uygulanan BSK eğitimi, çocukların sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimi dikkate alınarak hazırlanmış özel bir programdır. Sporun çocukların yaşamlarının ayrılmaz bir parçası olması bu eğitimin en temel amacıdır. Kurum olarak; çocuk sporuna önem veriyoruz. Çünkü, BSK eğitimleri boyunca çocukları daha iyi tanıyarak ileriki dönemleri için anne ve babalarına çocuklarının başarılı olabilecekleri branşlar hakkında yol haritası çizmelerini sağlıyoruz. Bu nedenle gösterilerde, etkinliklerde anne ve babalarının da katıldığı, aktif rol aldığı, programlar oluşturuyoruz. Anne ve babasıyla etkinlik yapmanın keyfini, hem çocuklarımıza, hem de ailelerine yaşatıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Antalyaçocukşenlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.