İstediğim kitabı okuyorum

Demre Kaymakamlığı, Demre Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'İstediğim Kitabı Okuyorum Projesi' başlatıldı.

14 Aralık 2013 Cumartesi 12:37
İstediğim kitabı okuyorum
Kampanyanın startı, 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle verildi. Törene, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ve öğretmenler katıldı.

Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 285 öğretmen, idareci, 27 memur ve yardımcı personele yönelik düzenlenen kampanya kapsamında, çalışanlara hangi kitapları okumak istedikleri soruldu. Çalışanların belirlediği kitaplar, Demre Belediyesi tarafından satın alınarak Milli Eğitim çalışanlarına dağıtıldı.

Törende proje hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, "Her öğretmene ve çalışana hangi kitapları okumak istediklerini sorduk. 312 çalışanımız kendi özgür iradesiyle istediği kitabı seçti. Bu kitaplar için, Demre Belediyesi yaklaşık 6 bin 500 lira ödeme yaptı. Şu anda sadece 27 kitabı bulamadık. Onları da bulacağız ve öğretmenlerimize vereceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Topçu ise yaptığı konuşmada kendisinin de eğitim hayatının yarıda kaldığını ve bunun eksikliğini yaşadığını söyledi. Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ise öğretmen ve öğrencileri okumaya yöneltmeye çalıştıklarını söyledi. En başta en çok okuması gerekenlerin öğretmenler olduğunu belirten Kaymakam Karaman, "Onların okuma kültürünü geliştirmek gerekir. Bu kampanyayla öğretmenler arasında kitap değişimini sağlamak istiyoruz. Bu okuldaki tüm öğretmenler, bu kitapları sırayla okumalı. Bu kampanyayı he birlikte sürdüreceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 14.12.2013 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.