"Hedefimiz daha fazla öğrencimizi üniversiteye kazandırmak"

Anadolu Hastanesi Okulları Aksu Sağlık Lisesi ve Anadolu Lisesi, online eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyor.

15 Mart 2021 Pazartesi 14:32
"Hedefimiz daha fazla öğrencimizi üniversiteye kazandırmak"

Okul Müdürü Mevlüt Çırpan, 2020 döneminde mezun ettikleri öğrencilerinin, 2 ve 4 yıllık fakültelere yerleştiğini ve hedeflerinin bu yıl daha fazla öğrenciyi üniversiteye kazandırmak olduğunu söyledi.

COVİD 19 Salgını sürecinde, online ve uzaktan eğitim ve öğrenimlerine aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Mevlüt Çırpan, “Anadolu Hastanesi Okulları olarak, Mart 2020 döneminde tüm dünyayı etkisi altına alan, COVİD 19 Salgını sürecinde, Sağlık Lisemiz ve Anadolu Liselerimizin tüm şubelerinde online ve uzaktan eğitim faaliyetlerimizi aralıksız olarak sürdürmeye devam ettik. Bölgemiz genelinde eğitim veren özel okulların aksine,  öğretmenlerimizin de büyük özveri ve gayretleri ile okulumuz sınıflarından birebir canlı anlatımlar ile öğrencilerimizin müfredat programından eksik kalmamaları için, büyük gayret gösterdik. Milli Eğitim Bakanlığımızın genelge ve yönetmelikleri doğrultusunda, 12.Sınıf öğrencilerimizi hiç yalnız bırakmadık.  2020 eğitim öğretim yılında, mezun ettiğimiz 71 öğrencinin 34 tanesi 2 yıllık ve 4 yıllık yükseköğretim programlarına yerleşirken, ayrıca 16 öğrencimizde gerek devlet kurumlarında kadrolu ve gerekse özel hastanelerimizde mezun olur olmaz iş hayatına yerleşerek bizleri çok memnun etti” diye konuştu.

Bu yıl ki hedeflerinin daha fazla öğrenciyi üniversiteye kazandırmak olduğunu söyleyen Müdür Mevlüt Çırpan, “2020-2021 eğitim öğretim dönemi başından itibaren,  9-10-11. Sınıf öğrencilerimize kültür ve uygulamalı derslerde okulumuzdan online ve canlı anlatımlar ile destek verirken, son sınıflarımıza da Destekleme Yetiştirme Kursları, takviye dersler ve online etütler ile ara vermeden destek olmaya devam ediyoruz. Bu yıl ki hedefimiz daha fazla öğrencimizi üniversiteye kazandırmak. Okulumuzun geniş bahçesi, sadeleştirilmiş ve özelleştirilmiş 12-14 kişilik gruplar halinde oluşturduğumuz sınıflarımız ile bu salgın döneminde de en iyi şekilde verimli olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 Öğrenci velilerine de ayrıca teşekkür eden Çırpan, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve geleceğimizin teminatı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de vurguladığı gibi;  ‘Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur’ diyerek eğitime verdiği değer ve önem ile bizlerde, Anadolu Hastaneleri Okulları olarak her bir öğrencimiz için bireysel, grup, sınıf, okul uygulamalarımız ile geleceklerine yön vermelerine, rehber ve önder olmaya devam edeceğiz. Bizleri tercih eden velilerimize sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AksuAntalyaSağlık Lisesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.