Gökçen’den öğrencilere yarıyıl mesajı “Bol bol dinlenin”

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, öğrencilerin yarıyıl tatilinde bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını önerdi.

24 Ocak 2023 Salı 12:45
Gökçen’den öğrencilere yarıyıl mesajı “Bol bol dinlenin”

Aksu’da 76 okul, 1.145 öğretmen ve 14 bin 800 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Yarıyıl tatiline giren öğrencilere mesajlarını ileten Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen şunları söyledi: “Tatil demek dinlenmek demek. Çocuklarımız bu sürede bol bol dinlensinler ve kitap okusunlar. Okuma alışkanlıklarını güçlendirsinler. Aileleri ile birlikte kaliteli zaman geçirmeyi ve birlikte geziler düzenlemeyi ihmal etmesinler. Velilerimiz, yarıyıl tatilinde çocuklarıyla daha fazla zaman geçirebilecekler.”

Taş Mektep Kütüphanesi açık

Gökçen, “Aksu’da ki Taş Mektep kütüphanemiz yarıyıl tatilinde de sürekli açık olacak. Kitap okumak, araştırma yapmak, sınavlara hazırlanmak isteyen çocuklarımız ve gençlerimiz buradan yararlanabilirler.  Öğrencilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.