Başarılı öğrencilere altın

Korkuteli'nde, Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu'nda, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarı göstererek çeşitli okullara yerleşen 20 öğrenci altınla ödüllendirildi.

20 Eylül 2013 Cuma 10:06
Başarılı öğrencilere altın
Okulda düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Süleyman Karaca, eğitimin hayatın her alanında devam ettiğine, sadece okulda gösterilen derslerden ibaret olmadığına işaret ederek ailelere de büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

2012-2013 eğitim öğretim yılında 23 mezun verdiklerini kaydeden Karaca, "Bu öğrencilerimizin 20^si SBS'ye girdi. Yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerimizin tamamı bir ortaöğretim kurumuna yerleşti. 5 öğrencimiz fen lisesi, 3 öğrencimiz sosyal bilimler lisesi, 4 öğrencimiz Anadolu sağlık meslek lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu öğretmen lisesi, 3 öğrencimiz Anadolu lisesi, 3 öğrencimiz Anadolu İmam hatip lisesine ve 1 öğrencimiz de Anadolu ticaret meslek lisesini kazandı" dedi.

Konuşmaların ardından okul aile birliği tarafından 20 öğrenciye cumhuriyet altını hediye edildi. Okulu yaptıran hayırsever merhum Mustafa Tatoğlu'nun eşi Arzu Tatoğlu da törene katılarak öğrencileri tek tek tebrik etti. 

Son Güncelleme: 20.09.2013 11:02
Anahtar Kelimeler:
Korkuteli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.