ALİV Başkanı, AGC'yi ziyaret etti

Antalya Lisesi mezunlarından gazetecilere ziyaret.

11 Şubat 2016 Perşembe 15:49
ALİV Başkanı, AGC'yi ziyaret etti

 ANTALYA Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Taşlıoğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni'yi makamında ziyarette etti.

ALİV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Taşlıoğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni'yi, bu göreve 4'üncü kez seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. ALİV Başkanı Ali Taşlıoğlu, 1889 yılında eğitime başlayan Antalya Lisesi'nin 2005-2006 eğitim yılında 4 yıllık Anadolu Lisesi Programı uygulayan lise haline dönüştürüldüğünü kaydetti. 27 Şubat Cumartesi günü Rixos Downtown Otel'nde Geleneksel Mezunlar Balosu düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Taşlıoğlu, "Antalya Lisesi mezunu herkesi bekliyoruz. Burada elde edilecek gelirle yükseköğrenimini sürdüren öğrencilere burs vereceğiz" dedi.

ALİV Başkanı Taşlıoğlu'na cemiyetin flamasını hediye eden AGC Başkanı Mevlüt Yeni ise "Antalya Lisesi, şehrimizin en eski eğitim kurumlarından birisi. Bu yönüyle Antalyalılar arasında ayrı bir yeri vardır. Cemiyet olarak tüm eğitim kurumlarının yanında olmaya çalışırken; okumak isteyen çocuklarımıza biz de her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 11.02.2016 15:57
Anahtar Kelimeler:
Mevlüt YeniAGCALİV
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.