Aksu’da ilk ders zili çaldı

Okullar dün itibariyle eğitim ve öğretim hayatına başladı. 16 Haziran’da yaz tatiline giren öğrenci ve öğretmenler, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılına başladı. Aksu’da 14 bin 988 öğrenci ve 1066 öğretmen ders başı yaptı.

12 Eylül 2023 Salı 13:23
Aksu’da ilk ders zili çaldı

Yeni eğitim yılına yeni başlangıç ve yeni umutlarla başladıklarını belirten Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, “2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm eğitim camiasına selam vermek istiyoruz. Yeni bir eğitim yılı, hepimiz için yeni umutlar, yeni başlangıçlar” dedi. 

“Sorunsuz eğitime hazırız”

Gökçen, “2023-2024 eğitim öğretim yılında 14988 öğrencimiz 83 okulumuzda eğitim öğretime sorunsuz bir şekilde başlamıştır. Ücretsiz ders kitapları öğrencilerimize ulaştırılmıştır. Taşımalı eğitim kapsamında 32 taşıma merkezinden 2168 öğrencimiz 142 servis ile okullara taşınacak ve öğle yemeğinden yararlanacaklardır. İlçemizde Servis Denetim Komisyonu ve Kantin Denetim Komisyonu oluşturulmuş olup öğrencilerimizin güvenliği ve sağlığı yönünden düzenli aralıklarla denetimleri yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

Hedef “Türkiye Yüzyılı”

Yeni eğitim öğretim yılında da hep birlikte azim ve sebatla çalışacaklarına vurgu yapan Gökçen, “Eğitim, insanların hayatlarına yön veren, toplumların gelişmesini sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Bu bilinçle, eğitimde her zaman daha iyisini hedefliyoruz. Öğrencilerimize en iyi eğitimi sunabilmek, onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliği, aziz milletimize duyduğu inanç ve eğitime verdiği destekle "Türkiye Yüzyılı" hedeflerimize ulaşmak adına yeni eğitim öğretim yılında da hep birlikte azim ve sebatla çalışacağız” diye belirtti.

“Yeni eğitim yılı hayırlı olsun”

Eğitim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Gökçen son olarak şunları söyledi: “2023-2024 eğitim öğretim yılında, başta sağlık ve güvenlik olmak üzere tüm konularda gereken önlemleri almış bulunuyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin sağlığı bizim için her zaman önceliklidir. Bu yeni eğitim yılında, başarılar, yeni deneyimler ve güzel anılarla dolu bir yıl geçirmenizi diler, tüm eğitim camiamıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir dönem temenni ederiz. Unutmayın ki eğitim, birlikte daha güzel bir geleceğe doğru adım atmamızı sağlayan en önemli araçlardan biridir. Hep birlikte başaracağımıza inanıyor, 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileriz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.