AKHEM'de kurs heyecanı

Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi'nde (AKHEM), 2013-1014 Eğitim Öğretim Yılı Dönemi'nde açılacak sanat ve meslek kursları açıklandı, kayıt işlemine başlandı.

29 Ağustos 2013 Perşembe 10:44
AKHEM'de kurs heyecanı
Eylül ayı içerisinde başlayacak yeni dönemde, çeşitli sanat, geleneksel el sanatları müzik ve halk oyunları kursları ağırlıkta olacak. Masör, masöz, makyör, makyöz, cilt bakımı, manikür, pedikür, saç bakımı-yapımı, aşçı yardımcısı ve servis elemanı, temel bilgisayar, bilgisayar işletmenliği, grafik animasyon, bilgisayar destekli muhasebe kurslarına da katılımın artması bekleniyor. Genç kızların, yetişkin kadınların önem verdiği çeyiz ürünleri, Türk işleme, perde, elde nakış, makinede nakış, makinede aplike, kadın üst giyim dikimi, kişisel gelişim kurslarına da başvurular arttı. Okuma-yazma, Almanca, İngilizce, Rusça dil öğrenme kursları ise en çok ilgi gören dallar arasında yer aldı.

Son Güncelleme: 29.08.2013 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.