Yöresel lezzetler Aksu’da buluşacak

19 Mart- 2 Nisan tarihleri arası Aksu’da Yöresel Ürünler Şenliği düzenlenecek. Bölgesel farklı tatların bir arada yer alacağı şenliği, iş insanı ve aynı zamanda BBP Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin organize edecek.

07 Mart 2022 Pazartesi 12:43
Yöresel lezzetler Aksu’da buluşacak

Aksu’nun tanıtımına katkı

Farklı bölgelere has olan yöresel lezzetler, 19 Mart- 2 Nisan tarihleri arası düzenlenecek bir organizasyonla Aksuluların damak tadına sunulacak. Yöresel Ürünler Şenliği adı verilen etkinlikte 30 ayrı ilin yöresel ürünlerinin sergilenerek satışı yapılacak. Organizasyonu düzenleyecek  İsmail Metin, “ Düzenleyeceğimiz şenlikle, Türkiye’yi Aksu’ya getireceğiz. Bu etkinlik ayrıca Aksu’muzun tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Kaliteli ve damak tadına uygun ürünler

Organizasyon kapsamında mini bir konserinde verileceğini belirten Metin, “Yapacağımız etkinlik Aksu Tapu Müdürlüğü’nün arka tarafında ki boş alanda gerçekleştirilecek. 30 ayrı stant kuracağız. Bu stantlarda 30 ayrı kentimizin yöresel ürünleri sergilenerek, satışa sunulacak. Katılımcı firmalar kendi kaliteli ve damak tadına uygun ürünlerini sergileyecekler. Bununla ilgili gerekli izinlerimizi aldık. Tüm Aksuluların katılımını bekliyoruz” şeklinde konuştu.    

Anahtar Kelimeler:
AksuYöresel Lezzetler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.