'Yavru kedi' operasyonu

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde taksinin motor kısmına girerek orada mahsur kalan yavru kedi, itfaiyenin 2 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

24 Aralık 2019 Salı 09:16
'Yavru kedi' operasyonu

Gazipaşa Adliyesi yanındaki taksi durağında sıra bekleyen aracın motor kısmından ses geldiğini duyanlar duraktaki taksicilere durumu bildirdi. Taksinin sahibi Süha Sayın aracın yanına geldiğinde kaputu açınca bir kedinin mahsur kaldığını fark etti. Tüm çabalarına rağmen kediyi çıkarmayı başaramayan Süha Sayın ve taksi durağı şoförleri itfaiyeden yardım istedi.
İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gazipaşa itfaiye ekibi 2 saat süren çalışma sonucunda kediyi bulunduğu yerden çıkarmayı başardı. Yavru olduğu anlaşılan kediyi hemen korumaya alan itfaiye personeli, hayvanın annesini bulabilmek için çevreyi kontrol edeceklerini bulamazlarsa hayvana kendilerinin bakacağını belirtti.


Taksinin sahibi Süha Sayın, "Kedinin sesini duyan vatandaşlar durağımıza haber vermiş. Onlar da bana ulaşınca hemen geldim. Kediyi kurtarmaya çalıştık ancak başaramadık, yanlış bir müdahalede bulunup kediye zarar vermek istemediğim için itfaiye ekiplerinden yardım istedim. Haber veren duyarlı vatandaşlara da emek harcayarak kediyi kurtaran itfaiye personeline de çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Son Güncelleme: 24.12.2019 12:48
Anahtar Kelimeler:
GazipaşaTaksiYavru Kedi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.