Yaptığı pastalarla görenleri hayran bırakıyor

Çanta ve ayakkabı konseptinde yaptığı pastasıyla görenleri hayran bırakan genç girişimci Gözde Şahin, özel günlerin aranan ismi oldu. 2021 yılında GASTRO Antalya Uluslararası Gastronomi Festivaline katılarak birincilik elde ettiğini ifade eden Şahin, hedefinin butik pastacılık atölyesi açıp eğitim vermek olduğunu söyledi.

25 Nisan 2022 Pazartesi 12:03
Yaptığı pastalarla görenleri hayran bırakıyor

Antalya’da 6 yıldır Butik Pastacılık sektöründe hizmet veren genç kadın Gözde Şahin, farklı pasta konseptleriyle dikkat çekiyor. Sigortacılık mesleğini bırakarak, pastacılık dalında kendini geliştirip, baba mesleğine devam edeceğini belirten Şahin, bu yolda ilerleyeceğini ifade etti. 

‘Meslek olarak yapmaya başladım’

El yeteneğini keşfettikten sonra mutfakta çalışmaya başladığını kaydeden Gözde Şahin, “Herhangi bir eğitim almadım ama aşinalığım vardı. Babam pastanede çalışıyordu. Çocukluğumda imalathanelere giderek işleyişin nasıl olduğunu görüyordum. Bakarak, araştırarak, deneyip yanılarak kendimi bu iş üstünde geliştirdim. Yaptığım ürünler damağa hitap edip tutulunca bende meslek olarak bu işi yapmaya başladım” dedi.

A’dan Z’ye özel hizmet

 Özel günler için siparişler aldığını ifade eden Şahin, “Hizmet verdiğim alan daha çok anne ve çocuk olduğu için doğum günü konsepti ağırlıkta çalışıyorum. Söz, açılış, nişan, doğum günü, butik pasta, evlilik teklifi, baby shower, hastane odası gibi organizasyonların hepsinde hizmet veriyorum. Konsept masalarımızın içerisinde butik pastalarımızı ve palyaço veriyorum. Bunun yanı sıra anlaşmalı mekanlarımız oluyor. Mekan hizmeti de sağlıyorum. Kısacası tam paket A’ dan Z ‘ ye hizmet veriyorum. Örneğin bir doğum günü konsepti için bir anne her şeyini bizden alıyor. İkramından pastasına, masasından palyaçosuna ve içeceğine kadar her şeyi biz hazırlıyoruz. Bir kişiyle organize etmiş oluyorlar ve özellikle çalışan anneler için daha cazip bir hale geliyor” şeklinde konuştu.

Antalya’nın merkez ilçelerine hizmet

Ürünleri kendi imalathanesinde ürettiğini belirten Şahin,  “Aksu Macun Mahallesinde ikamet ediyorum. Bütün ürünlerimizi el emeği kendi imalathanemde yapıyorum. Daha çok Antalya’da hizmet veriyoruz. Muratpaşa, Lara, Konyaaltı, Kepez, Aksu ilçelerimiz gibi her noktaya hizmet veriyoruz. Bu işteki amacım tabi ki benim ana mesleğim olan Butik Pastacılık üzerine daha çok ilerleyerek yürümek istiyorum. Butik Pastacılık Atölyesi açıp eğitim vermek istiyorum. Sektöre yenilik ve yenilikçi kişiler hazırlamak istiyorum. İlerleyen hedefim Butik Pasta Atölyesi ve Parti Evi açmayı düşünüyorum bu yönde de çalışmalarımı gerçekleştiriyorum. 2021 yılında Aksu Expo Fuar Merkezinde düzenlenen GASTRO Antalya Uluslararası Gastronomi Festivaline katıldım. Pastacılık üzerine ayakkabı ve çanta kategorisinde düzenlenen yarışmaya girdim ve yarışmada birinci oldum. Ayakkabı ve çanta tamamen şeker hamurundan yapılmıştı” dedi.

Son Güncelleme: 25.04.2022 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.