Vatandaşlar kurallara duyarlı

17 günlük tam kapanmanın başlamasıyla Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ortak denetimler gerçekleştirdi. Uygulamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Aksu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, vatandaşların kurallara duyarlı olduğunu ifade etti. 

03 Mayıs 2021 Pazartesi 11:53
Vatandaşlar kurallara duyarlı

Önemli bir ihlal yok

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla birlikte, kent genelinde oluşturulan uygulama noktalarında polis ve jandarma ekipleri sıkı denetimler yaptı. Kentin giriş noktalarında Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yaptıkları denetimlerde durdurdukları araçlardaki vatandaşların izin ve seyahat belgelerini tek tek kontrol etti. Çalışmalarla ilgi bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, önemli bir ihlalin olmadığını ifade etti.

3 ayrı sabit nokta

Kentin 3 ayrı giriş noktasında sabit uygulamaların olduğunun altını çizen Aksu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, bunun yansıra şok uygulamalarında olduğunu ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, “Isparta’dan Antalya’ya, Serik’ten de Aksu’ya giriş noktalarının yanı sıra Kumköy Kavşağı olmak üzere 3 sabit uygulama noktamız var. Ayrıca hem gezici hem de yaya olarak görevlendirdiğimiz ekiplerimiz var. Bunlar kentin çeşitli yerlerinde şok uygulamalar yapmakta. Tüm bu uygulamalar vatandaşlarımızın huzuru için” diye konuştu.   

Kurallar gereği tedbir

Yapılan uygulamalar sonucu vatandaşların kurallara uyduğu izleniminin ortaya çıktığını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, “Şu ana kadar aman aman denilecek herhangi bir ihlalle karşılaşmadık. Vatandaşlarımız oldukça duyarlı. Ciddi bir şekilde kurallara riayet ediliyor. Alınan kurul kararı gereği sıkı tedbirler aldık. Kente giriş yapan tüm araçlar durdurtuluyor. Belgeler isteniyor. Çok önemli bir ihlal yok” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.