Validen tatilcilere Caretta caretta uyarısı

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu vatandaşları Caretta caretta'ların yumurtlama noktalarına karşı hassas davranmaları konusunda uyardı.

29 Haziran 2019 Cumartesi 17:02
Validen tatilcilere Caretta caretta uyarısı

Soylarını devam ettirebilmeleri için karaya çıkarak kumluk sahil şeritlerine yumurta bırakan deniz kaplumbağaları için Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulundu. Sualtı fotoğrafçısı Tahsin Ceylan tarafından bir Caretta caretta'nın yumurtlama anını yansıtan fotoğrafı paylaşan Vali Karaloğlu, altına da "Deniz kaplumbağalarının yumurta bırakma dönemi. 640 kilometre Antalya sahilinin birçok notasında yuvalama alanı var. Güneşlenirken soyunu devam ettirme gayretindeki canlıların yaşamlarına saygılı olalım" notunu düştü.

Vali Karaloğlu'nun paylaşımı başta Antalyalılar olmak üzere hayvan severler tarafından beğenildi.


ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU VATANDASLARI CARETTA CARETTA'LARIN YUMURTLAMA NOKTALARINA KARSI HASSAS DAVRANMALARI KONUSUNDA UYARDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.