Vali Öztürk'ten Gündoğmuş ziyareti

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, çalışma ziyareti kapsamında Gündoğmuş İlçesi'nde incelemelerde bulundu.

18 Eylül 2013 Çarşamba 15:12
Vali Öztürk'ten Gündoğmuş ziyareti
Vali Öztürk'ün Gündoğmuş ziyaretine Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay katıldı.

Kaymakam Selami Korkutata ve protokol tarafından karşılanan Vali Öztürk, önce makamında Kaymakam Korkutata'dan genel bilgi aldı. Beraberindekilerle Yatılı Bölge Okulu'na geçen Vali Öztürk, burada kamu kurumlarının amirleri, belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Gündoğmuşlularla bir araya geldi.

Vali Öztürk, burada yaptığı konuşmada göreve başlayalı 3,5 ay olduğunu, Antalya'nın 19 ilçesini yerinde görmek için çalışma ziyaretlerini sürdürdüğünü söyledi. İlçenin büyük sorunları olmadığını, sağlıktaki personel açığının kısa sürede giderilmesi için çalışacaklarını kaydeden Vali Öztürk, KÖYDES ve İl Özel İdaresi'nin içme suyu ve yol konularında programda varolan tamamlayıcı yatırımlarının devam ettiğini, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de 18 kilometrelik yolu ihale ettiğini ifade etti.

Kütüphane konusunda, ilçe kütüphanesindeki personel açığının önümüzdeki dönemde kapanacak olan 3 belediyeden karşılanmasının uygun olacağını dile getiren Vali Öztürk, ormancılık ve balcılık konularına da değindi. Vali Öztürk toplantıda belediye başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinden ilçenin sorunlarını ilk ağızdan dinledi. 

Son Güncelleme: 18.09.2013 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.