Tutuklu Alkan'ın adaylığını eşi duyurdu

ANTALYA Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'da 1 Temmuz'da yapılan operasyonda tutuklanan Mehmet Ali Alkan'ın yeniden başkan adaylığını, eşi Ayşe Altan açıkladı.

06 Eylül 2019 Cuma 17:14
Tutuklu Alkan'ın adaylığını eşi duyurdu

1 Temmuz'da Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular ve Kamyonetçi Esnafı Odası'na yapılan operasyonla gözaltına alınan ve mahkeme tarafından tutuklanan Başkan Mehmet Ali Alkan, 6 Ekim'de yapılacak olağan seçim için aday oldu. Alkan'ın adaylığını, Şoförler Odası önünde eşi Ayşe Alkan açıkladı. Cezaevindeki Mehmet Ali Alkan için dua okutulup, güvercin bırakıldı.

Cezaevindeki eşinin 17 yıldır odaya hizmet verdiğini belirten Ayşe Alkan, eşinin suçsuz olduğunu, kısa sürede çıkacağını söyledi. Eşinin cezaevindeki durumundan dolayı esnafın aileyi yalnız bırakmadığını anlatan Ayşe Alkan, “Mehmet Ali Alkan, 6 Ekim'de yapılacak seçimde Şoförler Odası Başkanlığına adaydır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.