Türk Alp Teknoloji 

Güvenlik kamera sistemlerinin adresi TürkAlp Teknoloji Aksu’da hizmete başladı. 

27 Temmuz 2023 Perşembe 08:53
Türk Alp Teknoloji 

İşletme sahibi Okan Ekin, Bilgisayar ve güvenlik kamera sistemleri ile ilgili her türlü hizmeti Aksululara sunduklarını söyledi.  

Aksulu olarak Aksu’da iş yaptıklarını belirten Ekin, “2000 yılından beri bilgisayar ve güvenlik kamerası üzerine çalışıyordum.2010 ve 2022 yılı arası bu sektöre ara vermek zorunda kaldım. Daha sonra kısa süre sektör değişikliği yaptım. Bu yıl başı itibari ile de tekrar kendi sektörüm olan bilgisayar ve güvenlik kamera sistemleri işime geri dönüş yaptım. Çalkaya Mahallesi Mevlana caddesinde TürkAlp Teknoloji adında bir işletme kurdum. Elektronik üzerine burada Aksulu hemşerilerimize hizmet vereceğiz” dedi.

İş yaptığı alanlar hakkında bilgi veren Ekin şunları söyledi: “Bilgisayar satış ve teknik servis, kamera ve güvenlik sistemleri, LED ve LCD TV tamiri, uydu sistemleri, elektronik kart tamiri, araç kumanda pilleri ve değimi, , ses sistemleri, ampuller, teypler bunların elektronik kart tamirlerini, bilgisayar montajları ve sistem kurulumları, uydu montajı ve uydu sistemlerinin bağlantılarını, LED televizyonların panel değişimlerini ve LED değişimlerini yapıyoruz.”

Aksu’nun bütün esnaflarına yardımcı olduklarına vurgu yapan Ekin, “Şirket gruplarına teknik destek kısmında yardımcı oluyoruz. Şirketlere sistem bakımları yapıyoruz. Hizmet anlamında ağırlığımız Çalkaya, Kundu oteller bölgesi ve Altıntaş bölgelerine kadar ulaşıyoruz. Amacımız firmamızı daha da büyüterek daha rahat bir çalışma ortamında birçok müşteri kitlesine ulaşma hedefiyle, kaliteli bir işçilik sunmak istiyoruz” şeklinde belirtti.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.