Turizm bölgesi Kundu' da sessizlik hakim

Her yıl ağırladığı turist sayısı bakımından Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Kundu- Kemerağzı bölgesi, tarihinin en sessiz günlerini yaşıyor.

08 Mayıs 2021 Cumartesi 11:27
Turizm bölgesi  Kundu' da sessizlik hakim

Hilal Kara
ANTALYA (İHA) 
İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle Korona virüs tedbirleri kapsamında ‘tam kapanma’ uygulamasının ardından dünyaca ünlü oteller bölgesi Kundu- Kemerağzı bölgesi de sessizliğe büründü. Antalya'nın Aksu ilçesinde merkeze 15 km uzaklıkta dünyaca ünlü otelleri bünyesinde barındıran turizm bölgesinde bu sezon da korona virüs nedeniyle bir çok otel kapılarını kapattı. Dünyaca ünlü otellere ev sahipliği yapan ve turizm sezonunda haftada 50 bin ziyaretçiyi misafir eden bölge, normal zamanlarda hareketli olan cadde, alış veriş merkezleri ve sahillerinde kısıtlamadan dolayı sessizliğe büründü. Bölgede kısıtlamadan muaf tutulan az sayıda turistin sahilde yer aldığı gözlendi. Sahillerin boş kaldığı ve insan hareketliliğinin çok az olduğu bölge de kısıtlamadan muaf turistler sahilde güneşlendi ve su sporları yaptı.

Son Güncelleme: 08.05.2021 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.